0:00 / 0:00

Een rijke historiek

Appelsveer is gelegen in het Huis De Ryck, een geklasseerde herenwoning met een verregaande geschiedenis. Gezien de strategische ligging langs het water en het belang van het omliggende natuurgebied speelde de woning, de boomgaard en de tuin een niet onbelangrijke rol.

Een geklasseerde boomgaard vol pure vruchten zoals appels, peren, moerbei, kersen, frambozen, blauwe bes … zorgen voor de lekkerste huisbereide producten. Ook de oude notelaar en de eigen kippen zullen hun diensten bewijzen want alles wordt in huis bereid.

De schelde op de achtergrond, een groene rustgevende omgeving, en geklasseerd pand vol karakter kortom de ideale setting voor een vlotte lunch of gezellig avondlijk diner. Elk seizoen heeft bovendien zijn charmes in het Scheldeland.

Neem alvast een kijkje op onze menukaart (button bovenaan) en ontdek ons gevarieerd en culinair aanbod. Laat je verleiden door ons verse roomijs, koekjes (gezouten of zoete), zuurdesembroden, allerhande confituren en vruchtensappen vanuit de eigen boomgaard, huisbereide limoncello, olijfolie…